Casa di Bella Vita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom Casa di Bella Vita

Plaatsen vrij op Casa di Bella Vita

 

Het vakantiehuis Casa di Bella Vita is gelegen in de prachtige vallei van San Giovanni, op 2 autominuten (of 30 minuten lopen vanaf het huis) van het pittoreske centrum van Montefiore dell'Aso

De Adriatische kust is slechts 15 minuten rijden en in 55 minuten ben je in het Siblini gebergte; kortom, links de bergen en rechts de zee. In Le Marche tref je op iedere heuveltop een authentiek middeleeuws Italiaanse dorpje, schitterende natuur en authentiek eten met locale voortreffelijke wijn voor brilliante prijzen. De mensen zijn rustig en terecht enorm trots op hun Le Marche.

 

Casa di Bella Vita is gelegen op 2 hectare land aan de zonnige kant van de vallei. Op het land kunnen tenten worden opgezet op ruime plaatsen voor onze vrijwilligers en hun familie en onze huisgasten.  Je kunt gezamelijk koken door gebruik maken van onze buitenkeuken naast het zwembad; of barbequen op de Ofyr met uitzicht op het zwembad.  Het zwembad is groot met ligstoelen daarnaast een gezellig barretje, lounge banken en schaduwplek met tafels waar gegeten kan worden en spelletjes worden gespeeld. Naast het huis zijn er nog 2 keurige douches en 2 toiletten voor algemeen gebruik. Aan de overkant van de casa is een voetbal/volleybal veld, een vuurpitplaats, hangmatten, trampoline, watertje en een speeltuintje. Casa di Bella Vita heeft op het terrein vijgenbomen, olijfbomen, peer, citroen- en sinaasappelboompjes en een stroompje vers water. Via trappen kom je op verschillende terrassen en tref je steeds nieuwe plekjes om bijvoorbeeld je hangmat even op te hangen. S'avonds koelt het heerlijk af en is het genieten van de sterren en de geluiden van de nacht. 
Onze sfeer is ontspannen er is bijvoorbeeld uiteraard gratis wifi en gelukkig niet overal. 

In mei zijn we populair bij de natuurliefhebbers, prachtig weer, natuur is groen, diverse trekvogeltjes komen op visite en in de bergen is de piano Grande dan op zijn mooist.  In juni is het nog heerlijk rustig en komt het strandleven langzaam op gang en vanaf mid juli en augustus is het hoogseizoen. Supergezellig en gelukkig niet te vergelijken met de standaard tourist bestemmingen. Iedere avond is er in een van de dorpen een lokaal (eet) feest met of zonder ridders maar altijd met lange tafels het hele dorp kookt of helpt mee en de 1500+ gasten genieten dan van de streekwijnen en diverse eetspecials. De kiloo's hou je in toom met fietsen, wandelen en zwemmen.  Het leven is simpel we stoken een vuurtje, genieten van de sterrenavond, de geluiden uit de vallei en houden ons warm met goede verhalen en lokale wijn. 


 
Voor meer informatie; info@casadibellavita.nl of stuur een appje naar Leonie 0031-624827729