Onze camping

Lay-out

De camping is een terrassencamping en is alsvolgt ingedeeld:

Boven is de casa, wifi-ontvangst, sanitair (2x), douches (2x) en parkeerplaatsen.  Via de trap loop je langs de Ofyr naar het zwembad en buitenbar/en restaurantgedeelte.  Daaronder zijn de 6 schaduwrijke olijfboomplaatsen. Daarna volgen de 6 grote vouwwagen/caravan plaatsen op het veld en tot slot beneden bij het beekje zijn er 8 grote tentplaatsen met schaduw van de populieren.  Kijk onder foto's of op facebook casadibellavita voor meer foto's.

 

Faciliteiten

* Boven 2 douches en 2 toiletten

* waterpunten en electra op ieder level

* eco- gescheiden afvalpunt boven bij de casa 

* trampoline, schommels buitenspeelruimte voor de kids

* gezamenlijke BBQ-plaats voor gastengebruik

* gemeenschappelijke koelkast voor de kleine boter,kaas en vlees boodschappen 

* gekoelde drankjes, ijsjes en caffe

 

Stressvrij camperen? 

Naar Italië op de camping zonder gesleep met spullen? Kies dan voor de luxe van een volledig ingerichte safaritent of een ruime kamer. Ideaal als je toch op vakantie s'ochtends wakker wilt worden met de geur van gras in je neus en meteen buiten wilt zijn.

Perfect voor kinderen omdat binnen een dag aan het zwembad de echte campingvriendschappen ontstaan. S'ochtends vinden wij de jeugd die al lekker een plekje heeft  op de lounge bank en met een Donald Duck geduldig wachten tot hun vrienden wakker worden. Zeker bij ons op Casa di Bella Vita. 

 

Groepsaccommodatie

Vriendschappen of een familiefeest vieren? Boek je prive camping; de ouders in het huis, de kinderen de kamers of in de safaritent en dan met voldoende privacy toch op zijn Italiaans met de hele familie vakantie vieren. Je hebt de beschikking over alle campingfaciliteiten. Dus je eigen barretje; restaurant en zwembad; alle ruimte en vrijheid om te genieten zoals jullie willen; avondje dollen in het zwembad, kinder- of 30+ disco of met zaklampen op zoek naar de beestjes. informatie en tarieven. 

 

IMG_2378