De regio: Le Marche

Sirolo werkelijk een prachtig dagtripje vanaf de camping binnen een uur rijden zit je aan dit sublieme strand omgeven door pijnbomen, krijtrotsen en belachelijk helder water. Met de heerlijk en betaalbare strandpaviljoens vind je hier de drukte en zomerse gezelligheid zoals je deze verwacht aan een riviera. Tevens kun je op de route bij een lokale wijnboer de beroemde Conero wijn proeven en goed inslaan om bij je tent van na te genieten.  

Fietsen

Fietsen in de Marken is mooi, leuk en bovenal inspannend. Vanaf de camping zijn er diverse routes, neem de tijd, kies een slim tijdstip (s'ochtends of in de namiddag) en neem voldoende water mee.  Let op de wegen zijn op sommige plaatsen minder goed onderhouden dus blijf goed opletten. Maar de voldoening en de plons in het zwembad erna maken het meer dan de moeite waard.

Speelbos

Speelbos, vlak voorbij het mooie dorpje Ripatronsone (aanrader om te bezoeken) ligt een prachtig en zeer leuk speelbos.  Onder professionele begeleiding kun je hier diverse routes volgen en door de bossen klimmen.

Leuk voor de wat kleinere kinderen of beginners.

Aquapark Onda Blu

Waterpark Onda Blu is een ervaring die je niet kan  missen. Een waterpark op zijn Italiaans, met 14 glijbanen en echte Italiaanse vakantiesfeer.  Dus veel drukte, water, picknick en muziek en het hoogtepunt verraden we niet dat moet je echt  ervaren..... Dit alles op 1 uur rijden vanaf de casa en half geld vanaf 14.00  uur (let op de glijbanen sluiten 18.00 en het bad om 19.00 uur) 

Bergen

Siblini, een bezoek aan het Siblini gebergte is meerdere dagtripjes waard. Voor iedereen wat wils. Bezoek de authentieke bergdorpjes van Le Marche, ervaar de natuur met rustige meren, kloof met watervallen, of de piano grande een enorme vlakte die imponeert door de keur aan bloemen en uitgestrektheid. 

 

Zomers wandelen, raften of bergbeklimmen en in de winter skieen op een uur rijden in dit prachtige natuurpark in de Appenijnen.

Golfen

Golfen, ook golfen behoort voor de liefhebber tot de mogelijkheden. Er is een 9 hole baan 2 km van onze camping. Wij zijn geen golfers dus we zien er naar uit om de eerste ervaringen van onze gasten met jullie te delen.